Uplyftt Membership Program require to change account password.*
*
*
 

Note:
Password should contains atleast one capital letter one lowercase letter and one symbol and number and must be atleast 8 characters in length.

Hoe Utorrent Gebruiken Met Het Mcafee Programma?

 • Met McAfee beveiligingssuite kunt u risicovrij internet gebruiken. Het programma beschermt uw computer tegen malware en virusaanvallen. Dit kan leiden tot vertraging van uw computer. Het fungeert als een bewaker tegen alle bedreigingen van buitenaf die de functionaliteit van uw systeem beïnvloeden. Het biedt een zeer strakke beveiliging van uw systeem. Daarom zijn er verschillende toepassingen en programma’s die McAfee antivirussuite niet kan installeren en ook niet toestaat te installeren.

  Deze programma’s zullen standaard niet goed werken. Dit komt door de reden dat McAfee Antivirus alle poorten blokkeert die het niet herkent of die niet eerder zijn geautoriseerd. Poorten zijn de manier waarop verkeer een router online binnenkomt en verlaat. Als er zich een probleem voordoet tijdens het volgen van de stappen kunt u direct bellen met de McAfee klantenservice telefoonnummer +32-28086866.

  Er zijn veel gebruikers die het uTorrent-programma op hun computers willen installeren, maar vanwege de strenge beveiliging van het McAfee-antivirusprogramma kunt u het niet installeren. Maak je geen zorgen, je kunt het eenvoudig installeren door handmatig toestemming te geven vanuit het McAfee-programma. U kunt de eenvoudige stappen van McAfee Ondersteuning Belgie volgen om uTorrent met McAfee te gebruiken.

  Stap 1: Klik op de knop ‘Start’, klik vervolgens op ‘Programma’s’ en klik daarna op ‘McAfee internetbeveiliging’.
  Stap 2: Klik op ‘Internet en Netwerk’ en klik daarna op ‘Configureren’.
  Stap 3: Klik op ‘Geavanceerd’ en vervolgens op ‘Programmamachtigingen’.
  Stap 4: Zoek nu naar de uTorrent door naar beneden te scrollen en op ‘Actie’ te klikken. Selecteer daarna ‘Toegang toestaan’
  Stap 5: Klik ten slotte op de knop ‘Ok’.

  Born